Ставки во преземаната папка

Папка на преземања е празна
ставка(и) во папка на преземања

!

Притисни вентили

Серијата притисни вентили се достапни во DN 15 до DN 250 со крајни фитинзи со навој и со крајни фитинзи со прирабница за да ги задоволат барањата на различни апликации, вклучително високи притисоци и високи температури.