Items in your download folder

Download folder is empty
item(s) in download folder

!

Belimo spaja
ono što pripada zajedno.

Od 30. novembra do 02. decembra 2022. bićemo "na turneji" ispred hotela Holidej In u okviru 53. KGH Kongresa. Posetite nas u izložbenom kamionu i iskusite najnovija dostignuća. Dođite sa kolegama i upoznajte prijatelje iz branše.

Radujemo se susretu sa Vama.

Please accept preferences-cookies to watch this video.
  • Detaljne informacije o turneji
Detaljne informacije o turneji

Mali uređaji. Veliki uticaj.

Belimo spaja ono što pripada zajedno! Novi, dokazani i savršeno uklopljeni uređaji za regulaciju u ekstremno efikasnim primenama. Ove uređaje smo, zajedno sa velikim brojem drugih iznenađenja, pripremili za Vas u našem izložbenom kamionu.

  • Sa novim Belimo Energy Valve™, objedinjujemo svet upravljanja energijom i sertifikovano merenje potrošnje energije i njenu naplatu. Merenje energije, upravljanje energijom i IoT omogućena naplata (internet stvari) su zajedno povezane u jednom uređaju, zajedno sa Thermal Energy Meters.
    Biće nam zadovoljstvo da Vam pokažemo ovu revolucionarnu inovaciju i još mnogo toga u našem kamionu.
     
  • Uz podršku naših stručnjaka, saznaćete sve o našim pametnim rešenjima za povećani komfor, energetsku efikasnost i bezbednost u objektima, kao i o prednostima koje pružaju u procesu konstrukcije objekta i za održavanje.
     
  • Vaše zdravlje nam je veoma važno. Zbog toga smo instalirali ventilacioni sistem u kamionu koji dovodi 600 m3 svežeg vazduha po satu. U kamionu se vrši nadzor kvaliteta vazduha, a upravljanje ventilacionim sistemom se vrši preko temperature i sadržaja CO2.

Datumi turneje u Beogradu

Belimo turneja u poseti Srbiji, od 30.11.2022. do 02.12.2022. - Plato ispred hotela Holidej In u Beogradu:


Beograd
30. novembar 2022, 10:00 do 18:00
01. decembar 2022, 10:00 do 18:00
02. decembar 2022, 10:00 do 16:00