Artikuj në dosjen tënde të shkarkimit

Dosja e shkarkimit është vosh
artikuj në dosjen e shkarkimit

!

Belimo sjell së bashku
atë që duhet të jetë së bashku.

Ofertë e plotë e pajisjeve novatore HVAC të terrenit

Belimo e ka merituar vendin e liderit të tregut duke vlerësuar zgjuarsinë dhe mjeshtërinë dhe duke mos hequr kurrë dorë nga arritjet. Thjesht fare, ne luftojmë për të ndërtuar aktivizues damper, valvula kontrolli dhe sensorë që u japin zgjidhje sfidave për komoditet dhe energji, performojmë në mënyrë të përkryer dhe fitojmë besimin tuaj përmes një jete të gjatë dhe produktive.

Përcaktoni vlerësimin e energjisë së ndërtesës suaj me vetëm disa klikime dhe zbuloni se sa i lartë është potenciali për optimizimin e energjisë.

Akomodimi i një ndërtese mund të ndryshojë me kalimin e kohës. Rrjedhimisht, është e rëndësishme që pajisjet teknike të përshtaten edhe me akomodimin e ri. Rinovimet e ndërtesave me efikasitet energjetik mund të zbatohen ekonomikisht duke rregulluar sistemin ekzistues, duke zëvendësuar komponentët e vjetruar të HVAC ose duke shtuar përparime të reja teknologjike të përditësuara. Nuk është gjithmonë e nevojshme të rinovohen ose zëvendësohen sisteme të tëra për të rritur efikasitetin e energjisë dhe për të minimizuar kostot e operimit.

Inovacion në komoditet, efikasitetin energjetik dhe sigurinë për godinat

Për më tepër se 40 vjet, Belimo është përqendruar me sukses në fushat e ngrohjes, ventilimit dhe kondicionimit të ajrit, duke ofruar zgjidhje cilësore që rritin efikasitetin energjetik dhe ulin kostot e instalimit me dërgesat më të shpejta në industri. Produktet tona novatore janë dizajnuar gjithmonë për të ndihmuar në arritjen e objektivave në një mënyrë më të mirë, më të shpejtë dhe më ekonomike. Investimi në teknologji të reja është çelësi i suksesit tonë dhe Belimo do të vazhdojë të ofrojë produkte për t'i ndihmuar bizneset të kenë sukses.
CESIM është metoda e Belimo për të sjellë teknologji novatore në fushën e ndërtimit me sensorë, valvula dhe aktuatorë. CESIM garanton komoditet, efikasitet të energjisë, siguri për njerëzit dhe pronat e tyre, duke siguruar gjithashtu një instalim të lehtë, vënie në punë dhe reduktim të përpjekjeve për mirëmbajtje.

Fitues i çmimit Solar Impulse Efficient Solution Label

Solar Impulse Foundation dha një portofol prej 1000 zgjidhjesh novatore që plotësonin standardet e larta qoftë të qëndrueshmërisë, qoftë të përfitueshmërisë. Jemi krenarë të njoftojmë se Belimo Energy Valve™ është zgjedhur si një prej 1000 zgjidhjeve që fitojnë çmimin Solar Impulse Efficient Solution Label.

Kriteret bazë për sistemet HVAC për cilësi të shëndetshme të ajrit të brendshëm

Njerëzit kalojnë afërsisht 90 përqind të kohës brenda, dhe marrin frymë rreth 12 000 litra ajër në ditë. Prandaj është e rëndësishme të kuptojmë ndikimin e fuqishëm që ka cilësia e ajrit të brendshëm në mirëqenien tonë. Belimo ndan njohuritë e tij për efektet e lagështisë brenda; VOC dhe sistemet qendrore të trajtimit të ajrit dhe paraqit sugjerime të çmuara për shëndetin tuaj.

Belimo intervistoi inxhinierë konsultues dhe ekspertë në sektorin e ventilimit në mbarë botën për të identifikuar përparësitë kur aspirohet për të krijuar një ambient të shëndetshëm të ajrit të brendshëm në një godinë. Gjatë procesit janë shfaqur shtatë faktorë thelbësorë për garantimin e një ajri të shëndetshëm brenda godinave jo-rezidenciale.

Mësoni më shumë për këtë:

Kombinim i matjes dhe kontrollit të energjisë, matje dhe faturim i certifikuar i energjisë termale

Belimo Energy Valve™ integron matjen e energjisë, kontrollin, menaxhimin e Delta T, dhe nëse është e nevojshme, faturimin me IoT në një pajisje të vetme. Ofron integrim të thjeshtë dhe direkt në BMS ose në platformat e monitorimit me bazë IoT, me monitorim me bazë IoT, mjete për përmirësimin e performancës dhe të dhëna faturimi. Dy botët e "kontrollit të energjisë" dhe "matjes e faturimit të certifikuar të energjisë termale" janë bashkuar. Mbledhja së bashku e veçorive të performancës ju kursen kohë dhe para.

Sensori i fluksit ultrasonik me matje të glikolit

Matja e besueshme e fluksit është thelbësore për të maksimizuar efikasitetin e sistemit HVAC dhe për të siguruar rehati të banorit. Sensori i ri i fluksit nga Belimo shfrytëzon teknologjinë ultrasonike të kohës së transitit për të siguruar matje të sakta dhe të përsëritura të fluksit të ujit dhe të përzierjeve ujë/glikol, pa lëvizje në çdo zbatim HVAC.

  • Kalibruar me shumë pika të lagështa për të siguruar saktësi dhe riprodhueshmëri.

  • Logjika e patentuar e temperaturës dhe e kompensimit të glikolit eliminon kalibrimin manual.

  • ±2% saktësi matjeje dhe ±0.5% përsëritshmëri garantojnë matje të saktë të fluksit.

Lëvizja drejt ndërtimit të IoT me produkte novatore

Lidhshmëria ka qenë gjithnjë një veçori kyçe e produkteve tona. Ofrimi i produkteve më të mira me lidhjen e duhur dixhitale është fokusi ynë tani dhe në të ardhmen. 

Ekosistemi i pajisjeve IoT nga Belimo bën të mundur integrimin fleksibël të sistemit përmes të gjitha protokolleve të zakonshme të komunikimit të automatizimit të ndërtesave dhe platformave IoT të Belimo. Me ndihmën e lidhjes IoT shtesë, ndërtesat mund të optimizohen, menaxhohen dhe mirëmbahen lehtësisht.