Artikuj në dosjen tënde të shkarkimit

Dosja e shkarkimit është vosh
artikuj në dosjen e shkarkimit

!

Vizitoni Belimo

Vizitoni selinë tonë në Hinwil dhe njihuni me ne personalisht. Këtu në "LONGUS" në Hinwil, ne prodhojmë, paketojmë dhe dërgojmë deri në 30,000 aktuator për amortizuesit dhe valvulat e ventilimit për klientët tanë në të gjithë botën çdo ditë. Janë 7 milionë në vit! Para dorëzimit, aktuatorët tanë kontrollohen për t'u siguruar që funksionojnë 100%.
 

Ciklet e optimizuara të punës dhe ekipi ynë i mirushtruar dhe tejet i motivuar luajnë një rol vendimtar në këtë. Pjesa më e madhe e montimit të aktuatorit bëhet me dorë, por herë pas here përdorim edhe robotë për hapa të veçantë pune. Komponentët e kërkuar dhe gjithashtu produktet e gatshme ruhen përkohësisht në magazina të automatizuara me platforma lartësie dhe transporti i mallrave në selinë tonë është tashmë kryesisht plotësisht i automatizuar.

Klientët tanë vlerësojnë cilësinë e lartë të produkteve tona, gatishmërinë tonë të lartë për dorëzim dhe besueshmërinë e proceseve tona. Përveç punës së gjerë kërkim-zhvillimore, testet afatgjata në laboratorët tanë specialë të testimit kontribuojnë shumë në aftësinë tonë për të mbajtur premtimin tonë për cilësi. Rastësisht, ne investojmë 7 - 8% të shitjeve tona në kërkim-zhvillim - çdo vit!

Kombinoni vizitën tuaj me një të përvojë të veçantë. Në qendrën tonë të përvojës mund të përjetoni njohurinë. Në murin tonë të ujit do t'ju tregojmë se si pajisjet e kontrollit Belimo thjeshtojnë hidronikën e klimatizimit dhe si mund të optimizojnë efikasitetin e sistemeve tuaja. Gjithashtu me interes është njësia e trajtimit të ajrit dhe - veçanërisht për ata që janë të interesuar në mbrojtjen nga zjarri - laboratori i sigurisë.

Na kontaktoni. Ne kemi kënaqësinë të krijojmë një program interesant me ju. Keni një projekt aktual? Le të flasim për projektin tuaj së bashku me ndërtuesin/pronarin dhe planifikuesin specialist në mënyrë që së bashku të gjejmë zgjidhjen më të mirë!