Artikuj në dosjen tënde të shkarkimit

Dosja e shkarkimit është vosh
artikuj në dosjen e shkarkimit

!

Përveç kurseve të trajnimit në qendrën e përvojës, Belimo ofron gjithashtu seminare pavarësisht vendndodhjes mbi tema të ndryshme emocionuese për klimatizimin dhe produktet e veta.
Kjo i mundëson Belimo të ndajë përvojën dhe njohuritë në mënyrë sa më efikase dhe të drejtpërdrejtë me të gjithë të interesuarit.
Kontaktoni me ne, ose duke bërë pyetje gjatë seminarit ose duke na dhënë komentet tuaja të vlefshme më pas.

A ka ndonjë temë për të cilën dëshironi të informoheni? Na tregoni!

 • Seminaret e ardhshme
 • Seminaret e regjistruara
Seminaret e ardhshme

Këtu do të gjeni webinare të planifikuara.

Kthehuni dhe na shihni përsëri!

Seminaret e regjistruara

The 7 essentials for healthy indoor air (në Anglisht)

Tuesday, 29th November 2022 – 10 a.m. (approx. 40 minutes)

We assume that the air in buildings is "clean" and not harmful to our health. This makes it all the more surprising how little building users and operators actually know about the air quality in their spaces. Key variables such as humidity, CO2 content or VOC concentration are almost never measured, much less displayed.

To find out where the about priorities lie in creating a healthy indoor air climate, Belimo conducted a global survey among experts of the ventilation industry and emerged seven fundamental factors for healthy indoor air in functional buildings. 

In this interactive webinar, your participation is requested and you are allowed to give your opinion on the presented topics:

 • Continuous and reliable measurement, display and monitoring of indoor air quality.
 • Accurate amount of air to the zone and controlled removal of contaminated air
 • well designed air dilution and airflow pattern
 • Active pressurization of building envelope and spaces                                                       
 • Correct control of temperature and humidity conditioning
 • Effective filtration
 • Proper amount of outside air
   

Speaker
Mikko Gisin is Product Manager Sensors and Meters in the EMEA division at Belimo Switzerland. He has been with the company for four years and is an expert in sensors and ventilation systems.