Artikuj në dosjen tënde të shkarkimit

Dosja e shkarkimit është vosh
artikuj në dosjen e shkarkimit

!

Përtej standardeve.

Prano skedarët e personalizimit për të parë këtë video.

Produkte të bëra me porosi. Më pak përpjekje, më shumë fitim.

Këto ditë, sfidat në planifikim dhe në kantier janë të vështira për t'u zgjidhur duke përdorur produkte standarde, kjo është arsyeja pse zgjidhjet specifike për klientët po bëhen gjithnjë e më të rëndësishme. Ne ndërtojmë aktuatorin që ju nevojitet – me gjatësinë e kabllos, spinën dhe parametrizimin që specifikoni. Sipas kërkesës, ne e montojmë aktuatorin në një valvulë dhe krijojmë një grup të gatshëm nga pjesët e tubit, sensorët, lidhjet dhe shumë më tepër. Në ofiçinën tonë ne gjithashtu prodhojmë pjesën tuaj të veçantë të lidhjes për qëllime rinovimi. Ne ofrojmë një "paketë tërësisht pa vramendje" për zbatimin tuaj.

Komponentët individualë
Montim që kërkon shumë kohë në kantierin e ndërtimit.

Me porosi
Gati për instalim të shpejtë në kantier.

 

  • Projektet e reja
  • RetroFIT
  • Prodhuesit origjinalë të pajisjeve
Projektet e reja

Më shumë se thjesht një aktuator

Sipas kërkesës, ne mund të përshtatim gjatësinë dhe llojin e kabllos sipas nevojave tuaja. Për të minimizuar përpjekjet tuaja, ne i dorëzojmë aktuatorët tanë të montuar paraprakisht dhe të gatshëm për instalim në vend. Ne gjithashtu mund ta ofrojmë kabllon tuaj të personalizuar me ferrule në skaje dhe/ose ta pajisim me spinën e zgjedhjes suaj. Kjo i bën gabimet e kabllove dhe të lidhjes gjëra të së kaluarës. Nëse dëshironi, mund të kujdesemi edhe për parametrizimin për ju. Kjo thjeshton shumë montimin dhe vënien në punë në kantierin e ndërtimit dhe ju ofron një zgjidhje të gatshme.

Grupi juaj i paramontuar dhe i testuar

"Duke bërë gjithçka që është e mundur për të thjeshtuar punën e instalimit në kantier, për të shkurtuar kohën e ndërtimit dhe për të parandaluar gabimet e mundshme që në fillim" – kjo është arsyeja pse Belimo parafabrikon grupe të plota të montuara paraprakisht sipas kërkesave të klientëve tanë, i teston dhe, nëse dëshironi, i parametrizon. Kjo rezulton në montime të gatshme që mund të instalohen drejtpërdrejt në kantierin e ndërtimit. Detyrat e ndërtimit në vend si prerja e tubave në gjatësi, prerja e fijeve dhe montimi i pjesëve të tubave, pjesët lidhëse, aktuatorit, valvulat, sensorët dhe shumë më tepër tani i përkasin së shkuarës.

Instalim fleksibël

Nëse dimensionet e montimit dhe veçanërisht të tubacioneve nuk mund të përcaktohen saktësisht, atëherë ne mund t'ju ofrojmë tubacione fleksibël. Kjo do të thotë që do të keni gjithmonë pjesën e duhur për çdo instalim, edhe nëse kushtet në kantier ndryshojnë.

Më shumë se thjesht tuba e komponentë

Kurseni kohë dhe para – porosisni komponentin tuaj me izolim. Grupi i treguar në të djathtë, me një valvulë Belimo me 6 drejtime dhe një sensor shtesë të fluksit, u pajis gjithashtu me izolim në fabrikë. Kështu, rrezatimi i padëshiruar i nxehtësisë, kondensimi dhe koha e instalimit në vend reduktohen në minimum.

Mbrojtje e jashtëzakonshme

Zgjerimi i vazhdueshëm i shërbimeve tona mundëson një gamë të gjerë projektesh të ndryshme. Valvula e treguar glob është veshur në përputhje me DIN EN ISO 12944-C4. Ne ofrojmë gjithashtu mbështetje për produktet ku janë hequr mbetjet e silikonit.

Parametizimi i pajisjeve të klimatizimit të rendimentit të lartë

Na i lini neve përgatitjet për vënien në punë të pajisjes suaj të klimatizimit të rendimentit të lartë dhe minimizoni kohën e nevojshme për vënien në punë dhe burimet e mundshme të gabimeve në vend. Në foton e treguar, për shembull, për Belimo Energy Valve™.

RetroFIT

Pikërisht ajo që ju nevojitet, dorëzuar në kohë

Belimo ofron zgjidhje standarde dhe specifike të rinovimit të klientëve (RetroFIT) me kohë të shkurtra dorëzimi për ta bërë shpejt sistemin tuaj të klimatizimit të funksionojë përsëri me efikasitet. Avantazhi juaj: intervale minimale pa punë. Zgjidhjet tona të rinovimit fokusohen në cilësinë dhe besueshmërinë. Si rezultat, produktet tona ndihmojnë për të rritur dhe siguruar funksionimin dhe funksionimin pa mirëmbajtje të sistemit tuaj të klimatizimit. Nëse nuk e keni gjetur atë që kërkoni në gamën tonë standarde, ne mund t'ju ofrojmë gjithashtu zgjidhje speciale duke filluar me një madhësi të shumëfishtë prej 1.

Prano skedarët e personalizimit për të parë këtë video.

Rinovim sipas nevojës

Ne prodhojmë pjesë të personalizuara të lidhjes për ju në ofiçinën tonë. Gjithçka është e mundur. Ky shembull tregon një adaptor për montimin e një aktuatori Belimo në një valvulë nga një furnitor i tretë. Belimo ofroi "paketën tërësisht pa vramendje" për këtë zbatim, ku lidhja ishte matur, projektuar dhe prodhuar nga Belimo. Gati për montim në kantier.

Belimo RetroFIT App

Me Belimo RetroFIT App mund të zëvendësoni në mënyrë specifike aktuatorët dhe sensorët tuaj të vjetruar ose me defekt nga furnitorë të ndryshëm me pajisje nga Belimo në sektorin e klimatizimit (ngrohje, ventilim dhe kondicionerë).

Me aplikacionin RetroFIT nga Belimo, ju udhëzoheni drejt produktit të duhur zëvendësues në vetëm katër hapa. Me funksionin e ri OCR (Optical Character Recognition), aplikacioni është edhe më i lehtë për t'u përdorur. Fotografoni etiketimin e njësisë me defekt. Softueri OCR njeh dhe kërkon për modulet përkatëse të tekstit në databazën RetroFIT. Pas disa regjistrimeve të tjera, porositet ndërrimi. Aplikacioni Belimo RetroFIT disponohet në 12 gjuhë.

Prodhuesit origjinalë të pajisjeve

Forconi markën tuaj me cilësinë nga Belimo

Ju përdorni komponentë nga furnitorë të zgjedhur në produktet tuaja. Ju jeni gjithmonë në kërkim të vlerës më të mirë për para. Cilësia e lartë dhe funksionet unike të përshtatura për aplikacionin tuaj shtojnë vlerën dhe ju lejojnë të dalloheni nga konkurrentët tuaj. Mbështetja e shkëlqyer teknike dhe përpunimi i thjeshtë i transaksionit janë çështje e qartë për ju. Si klient i Belimo, ju përfitoni nga avantazhe të shumta.

Çfarë mund të prisni nga ne

- Lloje dhe gjatësi të ndryshme kabllosh me ose pa spinë.
- Inkasim dhe ngjyra etiketash me porosi.
- Etiketë e personalizuar me logon tuaj dhe/ose përmendjen e faqes tuaj të internetit.
- Kodi i artikullit me porosi.
- Gamë e gjerë opsionesh montimi (të përshtatura me produktin tuaj).
- Gamë e gjerë e aksesorëve elektrikë dhe mekanikë.
- Furnizohet në paketime të shumta ekologjike.
- Kohë e rregullueshme e funksionimit, ndërrim i parametrave të diferencialit dhe magjistralit.
- Mbrojtje e shtuar falë veshjeve të shtuara dhe mjeteve të tjera.
- Bashkëpunim dhe partneritet i gjerë përmes furnizimit të produkteve gjysmë të gatshme dhe aktuatorëve me funksione të integruara kontrolli dhe module I/O nga Belimo.