Artikuj në dosjen tënde të shkarkimit

Dosja e shkarkimit është vosh
artikuj në dosjen e shkarkimit

!

Luftojmë për suksesin e ndërsjelltë

Angazhimi ynë ndaj cilësisë

Ne u ofrojmë klientëve tanë më shumë vlerë sesa presin dhe mund t'u ofrojnë më shumë se të tjerët. Këtë e arrijmë duke dhënë zgjidhje më të larta. Ne gjithashtu duhet të ofrojmë përsosmëri operacionale dhe dy aspekte kyçe që janë të vështira të përcaktohen, por vendimtare për suksesin: besueshmëri dhe besim.

Vlera e klientit  : e dallojmë veten përmes përfitimeve më të larta të klientit të produkteve dhe shërbimeve tona. Vlera e shtuar për klientët tanë është masa e suksesit tonë.

Udhëheqësia e zgjidhjeve : Ne i ndihmojmë klientët tanë duke ofruar zgjidhje efikase dhe të sigurta, duke siguruar më shumë komoditet, lehtësim të instalimit dhe mirëmbajtje. Po investojmë vazhdimisht në risi, në mënyrë që të mund të zhvillojmë zgjidhje superiore.

Përsosmëria Operative  : Përsosmëria Operative siguron se prodhimet që ne japim janë me cilësi të lartë, jashtëzakonisht të besueshme dhe me çmimin konkurrues. Cilësia, afatet dhe kostot janë përparësitë tona.

Prano skedarët e personalizimit për të parë këtë video.

Fuqishëm për të dorëzuar standardet më të larta

Për të kontribuar në cilësinë e përgjithshme të vendosur në organizatë, punonjësit e Belimo-s janë në fuqi dhe janë inkurajuar të bëjnë përmirësime të vazhdueshme në ecurinë operacionale në çdo hap të zinxhirit të vlerave.

Duke ngritur ndërgjegjësimin mes punonjësve tanë, e theksuam përkushtimin tonë ndaj cilësisë për të arritur standartet që kemi përcaktuar për veten tonë.