Artikuj në dosjen tënde të shkarkimit

Dosja e shkarkimit është vosh
artikuj në dosjen e shkarkimit

!

  • Integrim i magjistralit dhe i sistemit
  • CAD/BIM
  • Madhësia dhe përzgjedhja
  • Firmueri
Integrim i magjistralit dhe i sistemit

Belimo MP-Bus

Belimo PC-Tool (MFT-P)
Softuer rregullues dhe diagnostikues për aktuatorët MF/MP/MOD/LON/KNX së bashku me mbrojtjen nga zjarri.
Për sistemet Windows.


Llogaritësi i gjatësisë së kabllos MP-Bus
Llogaritësi i gjatësisë së kabllos MP llogarit daljen e kërkuar të transformatorit dhe gjatësinë maksimale të kabllos së sinjalit të një kanali MP.


VRP-M Tool
Softuer rregullues dhe diagnostikues për vënien në punë, vendosjen dhe monitorimin e zbatimeve të vëllimit dhe presionit të ajrit bazuar në zgjidhjen e sistemit VAV-Universal VRP-M V3.

Service Tool ZTH EU

Mjeti i shërbimit ZTH EU thjeshton diagnostikimin, kontrollin operacional dhe konfigurimin për pajisjet e klimatizimit me të rendimentit të lartë. Të lidhura drejtpërdrejt me një aktuator të parametrizueshëm ose komunikues nga Belimo, matjet aktuale mund të lexohen në vend dhe të resetohen në çast.

Kur përdorni ZTH EU si ndërfaqe për PC-Tool (MFT-P), programi drejtues përkatës USB instalohet kur instalohet softueri PC-Tool. Programi drejtues mund të shkarkohet gjithashtu këtu dhe të instalohet veçmas.

Belimo Assistant App

Belimo Assistant App për funksionimin në vend të pajisjeve me ndërfaqe të integruar NFC

Transparencë e plotë në çdo kohë në lidhje me zgjidhjen e aktuatorit tuaj të klimatizimit Belimo dhe funksionimin e sistemit tuaj. Me Belimo Assistant App, smartfoni ose tableta juaj ofron funksionim me valë në vend për VAV, sensorë, amortizues dhe aktuatorë valvulash.

Veçoritë 
Shfaqni të dhënat e identifikimit: llojin e pajisjes, pozicionin, përcaktimin, numrin serial, adresën MP
• Të dhënat e funksionimit dhe parametrat e cilësimeve: specifike për pajisjen
• Dërgoni të dhënat e funksionimit dhe konfigurimit direkt nga sistemi, nëpërmjet email, WhatsApp, SMS 
• Faqja e diagnostikimit: informacioni i gjendjes specifike të pajisjes
• Ruajtje e të dhënave të funksionimit dhe konfigurimit në shënime
• Transmetim i të dhënave me aktuator të çaktivizuar ose gjatë funksionimit në vazhdim
• Përshtatje automatike e gjuhës (DE / EN / FR / IT)

KNX (databaza e produkteve ETS)

UK24EIB


Kontrolluesi vëllimor i fluksit së ajrit KNX (LMV-D3-KNX, NMV-D3-KNX & LHV-D3-KNX)


Aktuatorët KNX (LR24A-KNX & NR24A-KNX)

BACnet

Përmirësimi i firmuerit UK24BAC

Firmueri i portëkalimit mund të përditësohet nëpërmjet një lidhjeje USB.

LonWorks (programet dhe modulet LNS)

UK24LON

E rëndësishme: UK24LON 3.2 V: Mos e vendosni në pajisjet me 3.10 V e lart!


E rëndësishme: UK24LON 3.11 V: Mos e vendosni në pajisjet me 3.2 V e poshtë!

Programimi i versioneve të papërshtatshme të aplikacionit mund të çojë në avari. Është thelbësore të respektoni informacionin në shënimet e qarkullimit.

___________________________________________________________________________________
 

Aktuatorët LonWorks (..ALON) me ndërfaqe sensori

Zbatimi (i parazgjedhur) me kontrolluesin e temperaturës

përmban:
mod_3_0.xif
mod_3_0.nxe
mod_3_0.apb
mod_3_0.xfb
Skedarët e burimeve të pajisjes

Zbatimi (opsion) me kontrollues CO2

përmban:
mod_4_0.xif
mod_4_0.nxe
mod_4_0.apb
mod_4_0.xfb
Skedarët e burimeve të pajisjes

Modulet Belimo 

përmban:
Moduli i aktuatorit të damperit
Moduli i sensorit
Moduli i kontrolluesit
Shënimet e publikimit dhe dokumentacioni (de/en)
(Skedarët e burimeve të pajisjes)

BKN230-24LON

E rëndësishme: BKN230-24LON V1.10: Mos e vendosni në pajisjet me V1.0!
(prodhuar nga viti 2012)


E rëndësishme: BKN230-24LON 1.0 V: Mos e vendosni në pajisjet me 1.10 V e lart!
(prodhuar deri në vitin 2011)

Programimi i versioneve të papërshtatshme të aplikacionit mund të çojë në avari. Është thelbësore të respektoni informacionin në shënimet e qarkullimit.

CAD/BIM

PARTcommunity CAD Portal

2D & 3D BIM Multi CAD

CADENAS është një prodhues lider softuerësh në fushat e menaxhimit të pjesëve strategjike dhe reduktimit të pjesëve (PARTsolutions) dhe katalogëve elektronikë të produkteve CAD (eCATALOGsolutions).

MagiCAD Cloud BIM Library

3D DXF & RFA CAD

MagiCAD Cloud u ofron inxhinierëve të konsulencës TGA një përzgjedhje gjithëpërfshirëse të objekteve BIM me vlerë cilësore pa pagesë.

Moduli BIM për Autodesk Revit

Modele të të dhënave 3D me informacion teknik nga Autodesk Revit nëpërmjet modulit BIM

Ky modul ju lejon të zgjidhni aktuatorit, valvulat dhe sensorët Belimo nga një databazë dhe më pas t'i shtoni në projektin e modelimit të informacionit të ndërtesës me të dhënat e tyre teknike nëpërmjet komandës me tërheqje-lëshim. Të gjithë përdoruesit e BIM kanë kështu akses në të gjitha të dhënat në një formë të strukturuar dhe të klasifikuar në formatin Revit MEP.

Madhësia dhe përzgjedhja

Seria e valvulave

Seria e njohur e valvulave nga Belimo është gjithashtu e disponueshme në formë digjitale. Me dizajnin e tij të ri, ai thjeshton zgjedhjen e valvulave.

Firmueri

Matësit e energjisë termike (TEM)

Këtu gjeni përditësimet më të fundit të firmuerit për Thermal Energy Meters (TEM).

Përditësimi më i fundit: 09.06.2022

Belimo Energy Valve™ V4 (2022)

Këtu do të gjeni përditësimet më të fundit të firmuerit për Belimo Energy Valve™.

Përditësimi më i fundit: 9.06.2022

Belimo Energy Valve™ V3

Këtu do të gjeni përditësimet më të fundit të firmuerit për Belimo Energy Valve™.

Përditësimi më i fundit: 08.09.2021