Ставки во преземаната папка

Папка на преземања е празна
ставка(и) во папка на преземања

!

Јубилеј на Belimo: 100 милионити актуатор

Belimo го прославува производството на 100-милионитиот актуатор

На почетокот од годината, Belimo ги произведе својот 100 милионити актуатор и на тој начин достигна пресвртница во историјата на компанијата. Денес, стотици илјади објекти ширум светот ги инкорпорираат актуаторите на Belimo во нивните HVAC системи.

Швајцарскиот и светски лидер за уреди за контрола и регулација на греење, вентилација и климатизација продолжува да расте со оваа пресвртница и постигнувањето на побарувачката за иновативни производи кои одржливо ги зголемуваат комфорот, енергетската ефикасност и безбедноста во објектите.

Прифатете ги претпочитани вредности-колачиња за да го гледате ова видео.

И 100 милионитиот актуатор на Belimo го доби...

Продружете ни се во прославата за презентација на нашиот 100 милионити актуатор. Актуаторот беше претставен на Дерил Бојс, претседател на ASHRAE од страна на Џејмс Фурлонг и Ларс ван дер Хаген од Belimo наменет за инсталација во реновираната корпоративна инфраструктура на ASHRAE во Атланта, Џорџија.

Прифатете ги претпочитани вредности-колачиња за да го гледате ова видео.

Од основање до 100 милионитиот актуатор

Belimo нуди повеќе од само производи. Ги поддржуваме клиентите со иновативни, ефикасни и енергетски оптимизирани решенија. Блиски сме со клиентите низ светот, го зборуваме нивниот јазик и ги разбираме. Сè што правиме на клиентите им дава непрекината увереност дека го одбрале најдоброто. Дознајте повеќе за клучните пресвртници во историјата на нашата компанија.

 

Прифатете ги претпочитани вредности-колачиња за да го гледате ова видео.