Ставки во преземаната папка

Папка на преземања е празна
ставка(и) во папка на преземања

!

Долготрајни перформанси, придружени со поддршка од светска класа.

Долготрајни перформанси, придружени со поддршка од светска класа

Лесното одржување и одличниот сервис имаат големо влијание врз оперирањето на објектите. Уредите на Belimo се познати по нивниот долг работен век и единствената 5-годишна гаранција. За да се постигнат оптимални перформанси, иновативните решенија на Belimo обезбедуваат надгледување во реално време и транспарентност.

На нашите клиенти им нудиме поголема вредност отколку што очекуваат и повеќе отколку што другите можат да понудат. 
Сè што правиме на клиентите им дава уверување дека го одбрале најдоброто.

Спокој во секој поглед

Секој производ што го произведува Belimo ја рефлектира нашата голема желба за прецизност во испораката на врвни решенија.
Лесното одржување и одличниот сервис имаат големо влијание врз оперирањето на објектите. Уредите на Belimo се познати по нивниот долг работен век и единствената 5-годишна гаранција. За да се постигнат оптимални перформанси, иновативните решенија на Belimo обезбедуваат надгледување во реално време и транспарентност.

Надгледување во реално време

Belimo Energy Valve™ се поврзува со Belimo облак и обезбедува континуирано надгледување на енергијата. Автоматските извештаи за енергија ги анализираат податоците за трендовите, енергијата и перформансите.

Дознајте повеќе за пуштање во употреба во облак од Скот

Прифатете ги претпочитани вредности-колачиња за да го гледате ова видео.

Сервис и поддршка од светска класа

Belimo нуди широк сервис и поддршка во текот на работниот век на производот. Познато е дека нашиот наградуван сервис им помага на клиентите брзо и ефективно, или далечински или на локација.

Вложивме голем напор за да ги изработиме нашите производи така што ќе бидат лесни за инсталирање со минимално одржување. Сепак, има моменти кога може да имате прашања за нашите дампер актуатори, вентили или сензори. Постојано се стремиме кон меѓусебно вредни односи со нашите клиенти обезбедувајќи грижа од светска класа на секој чекор во текот на соработката. Нашиот тим за продажба е секогаш достапен за консултации при изборот на вистинските производи за инсталација. Дури и по купувањето, нашите тимови за поддршка можат да ви помогнат со какви било прашања што може да ги имате. Без оглед на вашата апликација за греење, вентилација и климатизација, нашата глобална мрежа на експерти за поддршка е на располагање и подготвена да помогне. Поддршката е достапна по телефон, преку Belimo облак или лично на локацијата.